Hello People ile Karavanla Seyahat Zamanı



Birçoğumuz Karavan ile seyahatin hayalini kurmuşuzdur. Kimi zaman bu durum çocukluğumuzun hayali olurken kimi zamanda sıkıntılarımızı arkamızda bırakıp kaçıp gitmek istediğimiz bir serüven gibidir. Belki de hiçbir zaman tadına varamayacağımız bir heyecan olarak kalacak bizler için. Bu hayali gerçeğe dönüştüren birçok karavan, daha doğrusu VAN tutkunu güzel insanlar var. Kim mi bunlar? Bugün sizlere bu güzel insanlardan olan bir çifti anlatarak başlayacağım. Hello People.

 Karavanları Atlas ile o şehir senin bu şehir benim diyerek gezen, güzel çekimler yapan, izlediğinizde: “Ah keşke biz de onlar gibi yapsak” dediğimiz güzel bir çift. Sıcak ve samimi duygularını Youtube kanalından bizlere aktarmaya çalışıyorlar. Seviyorlar ve seviliyorlar. Onları seven dostları ile buluşup hasret de gideriyorlar. Kim bilir belki de bu buluşma etkinliklerine daha önce katılmışsınızdır. Eskişehir’de yaşan bu muhteremlerin bir de Kokopelli Coffee adında nev-i şahsına münhasır bir de kafeleri mevcut. Hoş sohbetlerin mekânı olarak müdavimleri nazarında yerini çoktan almış bu yer. Geçenlerde izlediğim videolarında kafelerinde kitap açık artırması, mezatı yaptılar. Okumaktan çok seyretmeyi seven toplumun parçası bizlerin böyle bir etkinliğe talebimiz de beklenilen düzeyde oldu maalesef. Bu ve bunun gibi etkinliklerin artmasını ümit ediyor ve okumanın kişiye yegâne bir değer kattığını tekrar hatırlatmak istiyorum. Bu cümle çok didaktik oldu sanırım (?)

Hello People Youtube kanallarında Karavan ile yola çıkmanın tüm detaylarını tek tek anlatmışlar, e bi zahmet bakıverin. İzlediğinizde sizi sıkmayacak, acaba diğer videolarında neler yapmışlar heyecanını sizde uyandıracak, samimi güzel seyahat videoları çeken bu çiftin Youtube kanalına ve diğer sosyal medya kanallarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. Geleceğe dair ümit aşılayan kişilerin yolculuğu şen olsun, sizlerin sayısının çoğalması dileğiyle sevgiler.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Sitedeki tüm konular kaynak gösterildiği takdirde paylaşılabilir. Blogger tarafından desteklenmektedir.