Geleceğin Gücü Girişimciler Forumu


Geçen sene (2011) katıldığımız Global Girişimcilik Haftası etkinliğinin bu yıl ikincisi düzenlenmekte. Girişimcileri ve girişimci adaylarını yakından ilgilendirdiğini düşündüğüm bu program profesyonellerle yapıldığından daha anlamlı oluyor. Şayet vakit ayırıp giderseniz belki de projeniz için bir ilham kaynağı bulabilirsiniz. Ben duyurdum artık gitmek size kalmış.

Global Girişimcilik Haftası’nın en kapsamlı ve büyük etkinliği olan g3 Girişimcilik Forumu 15 Kasım'da TOBB Genç Girişimciler Kurulu, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve GATE Turkey ev sahipliğinde; Vodafone ana desteği ile Lütfi Kırdar Kongre Merkezi, Rumeli Salonu'nda gerçekleştirilecektir katılım ücretsizdir.

Bu sene 2.’sini düzenlediğimiz g3 Girişimcilik Forumu'nda, panellerin yerini, geçen sene yapmış olduğumuz anket sonuçlarına göre yeniden düzenlenen LEARN ve ENGAGE bölümleri almıştır. Danışma kurulumuzun belirlediği Finans, Hukuk, Pazarlama, İnsan Kaynakları, Fikrin Yatırımcıya Sunumu, Teşvik ve Hibeler, Mobil Teknolojiler-İnovasyon ve Sosyal Girişimcilik olmak üzere 8 konunun uzmanları 10'ar kişilik masalarda girişimcilere bu konuları anlatacaklar ve onların sorularını cevaplayacaklar. Bu format sayesinde girişimciler her türlü sorularına yanıt bulmanın yanı sıra networking imkânı da bulacaklar. Daha detaylı bilgilere www.g3forum.com ve twitter g3forum’dan ulaşabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Sitedeki tüm konular kaynak gösterildiği takdirde paylaşılabilir. Blogger tarafından desteklenmektedir.