26 Mayıs Yıldız Gününe Davetlisiniz


Öğrencilik yıllarınızın geçtiği üniversitenin kampüsü içerisinde saray bahçeleri, havuzlar ve köşkleri bulunduğunu bir hayal edin. Böyle bir yer var mı dediğinizi duyar gibiyim :) Evet böyle bir üniversite var. Yıldız’da, Abdülhamit Han’ın göz bebeği bir yer, burası Yıldız Teknik Üniversitesi bayanlar ve baylar. YTÜ Rektörümüz Prof.İsmail Yüksek mezunları unutmayıp çok güzide bir programa ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Şayet Sizde Yıldız ailesinin bir neferi iseniz bu organizasyondaki yerinizi hemen alın. Programla ilgili detaylar aşağıdaki şekildedir.

Yıldızlılar, bayramınız hayrola.

Yıldız Teknik Üniversitesi Mezunlar Koordinatörlüğünün organizasyonuyla ve Rektörümüz Prof.Dr.İsmail YÜKSEK in de katılacağı, Mezunlarımızın, Hocalarımızın, Akademik ve İdari Personelimizin, Öğrencilerimizin aileleri ve sevdikleri ile güzel bir gün geçirebileceği 26 Mayıs Yıldız gününe tüm “Yıldızlılar” davetlidir.


Çerçeve program aşağıdaki gibidir:

13.00-14.00: Yıldız logolu uçurtmaların uçurulması
14.00-15.00: Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Yüksek rehberliğinde mini kampüs gezisi (Otağ-ı Hümayun, Kongre Merkezi, Kütüphane, Teknopark, Tarihi Hamam Restorasyonu)
15.00-16.00: İstanbul Şehir Orkestrası eşliğinde ikramlar
16.00-16.30: YTÜ Halkoyunları ekiplerinin gösterisi
16.30-17.30: YTÜ Sanat Tasarım Fakültesi Öğrencilerinden müzik dinletisi
17.30-18.00: Mehteran Gösterisi

Not: Yıldız Günümüzde bisikletlerimiz Yıldızlılar için hazır olacak, arzu edenler bisikletlerimizle kampüsümüzde gezebilecek. Çocuklarımız için plastik toplarımız hazır olacak, çimlerin üzerinde aileleriyle top oynayabileceklerdir.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Sitedeki tüm konular kaynak gösterildiği takdirde paylaşılabilir. Blogger tarafından desteklenmektedir.