İnsan Kalabilmek İçin Yaşasın FİLİSTİN



Dünyanın gözleri önünde insanlık ölüyor ve ses çıkaran çok çok az. Kınamalar, üzüntüler bile neredeyse yok. Bazen düşünüyorum ölümlerin belli bir sayıya yükselmesi mi gerekiyor, teröre dur demek için.

İsrail gibi terörist bir devletin kendini korumak adına yaptığı soykırımın bir aynın doldurduğumuz bu günlerde dünya hala sessiz. Kaçırılan İsrail askeri için dünya pervane olurken, öldürülen bini aşkın insan için sus pus. Paramparça olmuş masum bedenler Gazze’nin her bir tarafında. Hastaneleri, camileri, tarım alanlarını, plajları, enerji santrallerini, parkları ve pazarları vuran bir devletten nasıl kendini koruduğunu söyler. Geceleri uyuyan insanların üzerlerine bombalar yağdıran bir devlet nasıl masum olur, olamaz o devlet bir terörist devletidir ve adı da İSRAİL’dir. 

Kalbimizle buğz ettiğimiz kadar gücümüz elverse de elimizle bu terör devletini düzeltsek. İnanıyoruz ki inanlar muhakkak galip gelecek. İnsanlık adına bu vahşete, bu soykırıma, bu insafsızlığa dur demek için bir şeyler yapalım. Gazze’nin bize öğrettiği bir şey de içimizdeki İsrail yandaşlarının kimler olduğuydu. Biz şimdi duada yakarışımız ile direniyoruz, yarınlar için daha da güçlü bir şekilde tepkimizi koyarız. İnsan kalabilmek için çabalayan FİLİSTİN Halkına destek olalım, bu şeref bize yeter.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Sitedeki tüm konular kaynak gösterildiği takdirde paylaşılabilir. Blogger tarafından desteklenmektedir.