Intersport Run Katılmayı Unutma




Her yaştan koşmayı seven, sporu hayatının olmazları içinde gören veyahut gideyim de hayatımda biraz değişiklik olsun, farklı insanlar tanıyayım, biraz daha sosyal olayım diyenler için bir fırsat InterSport’un ödüllü yarışı. 

Her katılımcıya çeşitli ödüllerin verileceği, aynı zamanda yaş aralıklarına göre hazırlanan parkurlarda ilk üçe girenlere büyük ödüllerin olduğu spor dostu bir yarışta yer olmak isterseniz hiç durmayın başvurunuzu yapın. Şayet şartlar elverirse ben de orada olabilirim :)

Belgrad Ormanı’nda güzel ve spora doymuş bir hafta sonu geçirmek istiyorsanız IntersportRun etkinliğinde yerinizi alın.

“Hayatın stresini her alanda, hergün hissediyoruz. Amacımız agresif yarışmaları bir kenara bırakarak, size spor dolu sağlıklı ve içinde yaşadığınız andan zevk almanızı sağlayacak bir ortam yaratmak.  Ödüller, kazanılan dostluklar, öğrenilen bilgiler de bu yarışın hepimize kattıkları olsun istiyoruz. Spor yaparken her açıdan Intersport’un size sağlayacağı profesyonel ortamda bulunduğunuzu hissetmenizi istiyoruz. Bu sebeple, uluslararası standartlarda üretilecek göğüs numaralarınız ve ayakkabınıza takacağınız zaman takip sistemi için gerekli elektronik chip'leriniz olacak. Tabi ki, her sporcumuz yarışı bitirdiği an bizden hatıra bir madalya kazanacak. Derseniz ki “ben antrenmanlıyım ve bu yarışta iyi bir derece elde edebileceğime inanıyorum” o zaman kürsüde ödül alma ayrıcalığı da sizi bekliyor olacak.

Kısaca, her ne şartta olursa olsun, aileleriniz ve sevdiklerinizle beraber sporun çok yönlü faydasını bu yarışta hep beraber yaşamak ve yaşatmak istiyoruz.

Sizleri de 29 Eylül'de INTERSPORT RUN'da bizlerle olmaya davet ediyoruz.”


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Sitedeki tüm konular kaynak gösterildiği takdirde paylaşılabilir. Blogger tarafından desteklenmektedir.