Projen FonlaBeni Sayesinde Hayata Geçsin



Pek kıymetli dostlar, şimdi sizlere herkeslerin bir araya gelip, ellerini cebine atıp, ortaya konulan paralarla projeleri desteklediği Türk yapımı bir siteden bahsedeceğim. 

Bu sitenin adı FonlaBeni 

Kendilerini : “FonlaBeni, yaratıcı projelere sınırsız fon sağlayan crowdfunding* platformudur”  şeklinde tamamlayan bu oluşum dünyada oldukça popüler olan bir sistem. Uluslararası bir site olan kickstarter bu işi dünyada en iyi yapan platformu desek yeridir. ( indiegogo var bir de, onu da unutmadan geçmeyelim) Projelere destek için milyon dolarların toplandığı bu sitede herkes beğendiği projenin hayata geçmesi için elinden geleni ardına koymuyor. Hem destek oluyor hem de hediyeler kazanma fırsatını yakalıyor.

FonlaBeni Türkiye’deki bu segmentteki ilk oluşumlardan biri sanırım.  Sizin de bir projeniz varsa ve buna destek arıyorsanız FonlaBeni’ye bir göz atın derim. 

“Yaratıcı sayfalar” kısmı da şunda boş bende ilk aday olayım bari ;)

“Shakespeare yaşasa bizimle gurur duyardı :)”




* Crowdfunding ya da Türkçe anlamıyla “kitle fonlaması” bir proje veya girişim için ihtiyaç duyulan maddi kaynakların, bu projeye inanan ve yatırım yapmak isteyen bir topluluk tarafından sağlanmasıdır. Tabi ki, bu girişimlere yatırım yapan kişilerin de bu işten belirli ölçülerde kazançları olabiliyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Sitedeki tüm konular kaynak gösterildiği takdirde paylaşılabilir. Blogger tarafından desteklenmektedir.