İstanbul'da Başka Bir Dünya Vialand

"İstanbul'da Başka Bir Dünya" sloganı ile kapılarını tüm İstanbul halkına açan bir yerden bahsedeceğim bugün. Açılışı 26 Mayıs 2013 Pazar günü gerçekleşecek olan bu yer hem alış-veriş, hem de tema parkı ile eşsiz bir yere benziyor. İnternet sitesinde biraz gezindikten sonra sizi bir  heyecanın sarıp sarmaladığını hissediyorsunuz.

Hafta sonu ve hafta içi açık olan bu yere ulaşım da bir çok yerden sağlaıyor. Ücretsiz servislerinden İETT araçlarına kadar mevcut. Özel araçlarınızla da ulaşabileceğiniz bu yerin otoparkının kapasiteside yeterli diyebiliriz.

Tema Park'ta dört ana dünyadan oluşan (Vialand Şatosu, Macera Dünyası, Oyun Dünyası ve Efsaneler Dünyası) bölümler mevcut. Her bir bölümün altında bir çok eğlenceli parkurlar var. 

Efsaneler Dünyası'nda Fatih Sultan Mehmet'in Rüyasını yeniden yaşatırken, Topkapı Sarayı'nın Adalet Kulesi'nden bir bakış atacak, Bir Zamanlar İstanbul'da gezinti yapabileceksiniz. Siz buraları gezerken çocuğunu da Saray Salıncağı'nda eğlenceli anlar geçirecek.


Vialand Şatosu'na geldiğinizde sizi Vialand Ekspres bekliyor olacak. Hemen trene binip hayatınızın en keyifli yolculuklarından birine çıkabilirsiniz (Umarım öyle olur:)


Macera Dünyası'nda ise birbirinden farklı bir çok eğlenceli parkur mevcut. Benim en merak ettiklerim arasında King Kong ve Safari Tünel en başı çekiyor.


Oyun Dünyası bölümünde ise çocukların eğleneceği bir çok kısım mevcut. Hayal Makinesi, Neşeli Çiftlik ve Minik Kaşifler bunlardan bir kaçı. Benim çocukluğumda böyle yerler olacaktı ohooooo :) Biz atlı karınca ve çarpışan otolardan öteye geçemedik ki.

Gelelim bu yerin tamamen duygusal olan kısmına :))

Herkesi yakından ilgilendiren en önemli konu aslında budur. Duygusallık insan için önemlidir ne de olsa. Açıklıyoruuuum.

Hafta içi ve sonu: Yetişkinler (+13) için 50 TL 
                                Çocuklar (4-12) için 40 TL

Özel kampanyalar filan yapılabilirmiş bilginize. İşte bu eğlenceler dünyası VIALAND İstanbul'dan başkası olamaz. Şayet bir gün gidersem kendi çektiğim fotoğraflarla daha detaylı ve yaşanmışlık katarak anlatırım sizlere ;)

Gideceklere iyi vakit geçirmeleri ümidiyle, iyi eğlenceler :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Sitedeki tüm konular kaynak gösterildiği takdirde paylaşılabilir. Blogger tarafından desteklenmektedir.