Bana Ellerini Ver, Hayat Seni Sevince Güzel…


Sevgi üzerine şiirler yazılmış, şarkılar bestelenmiş, filmler çekilmiş ve içine aşk serpiştirilmiş o kadar çok argüman var ki saymakla bitmez. 
Sevgi insanın metabolizmasının ötesinde ruhuna dokunan en efsunlu, esrarlı bir duygu desem sanırım yanılmamış olurum. Öyle bir duygu ki bu sevgi kelimelerin bile kifayetsiz kaldığı aşikar. Kime ve neye herhangi bir sebep göstermeden, belirtmeden beslediğimiz en heyecanlı duygudur sevgi. Hayatı anlamlı kılan, bir şeylere olan güven ve sevgi duygusudur sanırım. Her ne pahasına olursa olsun insanın yüreğini okşayan, insana huzur veren, hayata bakışını değiştiren, farklılaştıran durum sevgi ile beraber geliyor. En azından benim ki öyle. Bugün sevginin insan bünyesinde yaptığı etkiyi çok daha iyi anladım. Siz de bugün sevdiğiniz birine Onu ne kadar çok sevdiğinizi söyleyebilirsiniz mesela :)

Bana ellerini ver, Hayat seni sevince güzel…


Post a Comment

4 yorum:

  1. Kim olursa olsun , anneniz, sevgiliniz, arkadaşınız sevdiğinizi söylemek kadar güzel bir şey yok bence de. O günün daha mutlu geçmesini de sağlıyor üstelik. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen sevdiğine sevgiğini hatırlatmanın faydası olduğunu düşündüğümden bu yazıyı kaleme aldım. Yorumunuz için Teşekkürler Özlem Hanım.

      Sil
  2. Hayat sevince güzel sevmekten hiç usanmamak dileğiyle :)Blogunuzda böyle güzel şeylere yer vermeniz çok güzel tebrik ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Nihat. En azından bazen değerli gördüklerimize karşı sevgiyi hatırlatmak gerektiğini düşündüm.

      Sil

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Sitedeki tüm konular kaynak gösterildiği takdirde paylaşılabilir. Blogger tarafından desteklenmektedir.