Kaporta Önemli Beyler!


Bir akşam İletişim Teknikleri dersindeyim. Hoca dış görünümün önemli olduğuna dair bir konudan bahsediyordu. Kendisi bu durumu “Kaporta Önemlidir” diye özetlemişti.
Derste gösterdiği argümanlar ile tezini tamamen doğrulamıştı desek yeridir. Hocanın derste anlattığı konu: Aile uzmanının konuşmacı olarak katılacağı prestijli bir programa dilenci kıyafeti ile gelip, kapıda konuklardan bir şeyler istemesi ve konukların bu durum karşısında sergilediği tutumu ele alıyordu. Sonrasında olayı yaşayan uzman dersimize geldi ve o anda yaşadığı duyguları bize aktardı: “Konuşma yapacağım salonuna geldiğimde herkesin yüzündeki şaşırma ifadeleri görülmeye değerdi. Tüm konuklar giriş kapısında değer vermedikleri kişi için burada toplanmışlardı ve böyle birini karşılarında beklemiyorlardı.” Muhtemelen yaşanan bu durum akıllarda tescilli bir soru işareti bırakmıştı. Evet, Osman Hocamın dediği gibi -amiyane tabirle-: “Kaporta Önemliydi”.

Şimdi izleyeceğiniz bu videoda da “Dış Görünüşün Çekicilikteki Etkisi”nin ne olduğu gözler önüne seriliyor. Ve şöyle bir soru soruyoruz “Kadınlar Gerçekten Ne İstiyor? Ya Erkekler?”






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Sitedeki tüm konular kaynak gösterildiği takdirde paylaşılabilir. Blogger tarafından desteklenmektedir.